fbpx

eMail : post@skikunstforening.no / Adr: Skolebakken 2, 1408 Kråkstad

Bli medlem i Ski Kunstforening

Hei, alle engasjerte kunstnersjeler!

Vi inviterer engasjerte kunstinteresserte til å være medlemmer av Ski kunstforening. Fordelene kan du lese under.


Fordeler

  • Som medlem vil du få mulighet til å delta med din kunst/virke når vi har medlemsutstillinger. Det skjer flere ganger i året, så det er lurt å følge med på Facebook-siden vår og nyhetsbrev. Nyhetsbrev bør komme hver måned og ligger mest sannsynlig i søppelpost dersom du ikke ser noe til dem.
  • Som medlem blir du invitert på VIP Kunst-aften i Det Gule Huset, som blir arrangert et par ganger i året. 
  • På våre utstillinger får medlemmer også rabatt på kunst som koster over 1000,- kr. 
  • Medlemmer får rabatterte priser på kurs. Vi har et grafikk-rom med fullt utstyr samt verksted for glassfusing og brenneovn!
  • Vi arrangerer kunstbesøk til både kunstnere og gallerier. Som medlem vil du bli invitert til eksklusive kunstneriske møter.
  • Som medlem er du invitert på årsmøter og kan være med å påvirke engasjementet for kunst i Ski og omegn. Ønsker du å bidra med arrangering av utstillinger og kurs, ta gjerne kontakt med oss. 
  • Vi har barnemedlemskap for kun 50,- kr (inntil 18 år)

Vår misjon

Ski kunstforening jobber for å fremme kunst og kultur i Ski. Vi ønsker å gi barn, unge, kunstnere og kulturarbeidere et sted hvor de kan uttrykke seg og inspirere hverandre. Foreningen er også et sted hvor vi kan dele erfaringer og kunnskap, og skape et miljø som oppmuntrer til kreativitet og kunstnerisk utvikling. Som medlem blir du invitert til våre utstillinger, du kan selv bidra og får mulighet til å lære mye gjennom en rekke kurs. I Det Gule Huset har vi både grafikkverksted og glassverksted hvor vi holder kurs. Kursene er både for barn, nybegynnere og viderekomne.